fbpx

Zumba Fitness

Създателите на тази програма я наричат шеговито – тренировка под прикритие.

Ако обичате да танците и разнообразната музика – това е кардио тренировката, в която ще се влюбите – забравете за скучното бягане на пътека, което правите по задължение – време е за танци!

Zumba demo

Основата на зумба танците е аеробиката и програмата развива у вас качества като издръжливост, бързина, гъвкавост, координация, баланс и ловкост както всяка една кардио активност.

Тренировката е с умерена към висока интензивност и се горят между 300-800 калории. Към момента Zumba е най-голямата брандирана фитнес програма с над 15 милиона последователи по света, 200 000 локации в световен мащаб и 180 държави.

Уроците по Зумба фитнес във Варна са подходящи за всеки, който обича да се забавлява на разнообразна музика – латино, регетон, хип хоп, белиденс, поп и други. Тази аеробна тренировка е с умерено натоварване, а движенията лесни за изпълнение и запомняне.

Тренировките се провеждат в залата на New Latin Generation на 53-55, Владислав Варненчик ; ет.2 (до банка ДСК на ул. Дрин) 9000 Варна, България. За да запазите място на вашето дете, се обадете на 0887320851 (може и Viber- WhatsApp) или пишете

Имаш въпроси за ZUMBA?

Съществуват различни видове:

  • Toning – танците се изпълняват с допълнителни тежести, подобни на маракаси)
  • Sentao – тренировка със стол
  • Gold – предназначена за спортуващи над 60-годишна възраст
  • Aqua – във вода, подобно на водна гимнастика

Подходящо ли е за начинаещи?

Зумба класовете са чудесен избор за Вас,ако тепърва започвате да спортувате. Движенията са лесни и се повтарят, а натоварването е умерено. Най-хубавата част е, че имате пълната свобода да интерпретирате танцовите движения (безопасно 😁, така че да ги усещате като свои и да им се насладите .

Back to top button