Zumba® Kids във Варна

Занимания за енергични деца и техните грижовни родители

Високата двигателна култура и ранното започване на спортни занимания допринасят за  хармоничното изграждане на здравото тяло и силния дух при децата. Подарете им удоволствието от движението и музиката с Георги Цанев – сертифициран STRONG Nation™, Zumba® и Zumba® Kids инструктор с дългогодишен опит в работата с подрастващи и възрастни.

Zumba® Kids е една от малкото спортни програми, които са създадени и развити от професионални фитнес инструктори и танцьори, развиващи едновременно насочената физическа тренировка и музикалната култура. Zumba® Kids е специално адаптирана за най-малките ентусиасти и дава възможност за гъвкавост и индивидуален подход според особеностите на всеки участник.

Zumba® Kids 4-6 години е за вашето дете, ако желаете:

  • да създадете у него любов към спорта;
  • да му помогнете да подобри координацията и физическата си форма;
  • да го подкрепите в повишаването на неговото самочувствие;
  • да му помогнете да подобри паметта си;
  • то да се забавлява, докато развива умения за отборна работа.

А какво има да каже Георги за Zumba® Kids?

Още от малък обичам дълбоко музиката, спорта и танците. Да тренирам професионално беше моя мечта от дете и съм повече от щастлив, че имам възможността да развия и приложа своята концепция за забавно и в същото време полезно физическо възпитание. Вярвам, че възможността децата да изразходят енергията си по конструктивен начин трябва да им бъде давана възможно най-рано. През игрите и танците е най-лесно да стигнеш до тях и да ги научиш да уважават и да се грижат за тялото и духа си. Zumba® Kids съчетава всичко това и се приема изключително добре във всяка възраст.”

Класовете по  Zumba® Kids се провеждат всеки вторник от 18:30 часа вPro Sport” на бул. „Христо Ботев“ 1, ет.5. За да запазите място на вашето дете, се обадете на 0887320851 или пишете.