fbpx

Zumba® Kids

Занимания за енергични деца и техните грижовни родители

Високата двигателна култура и ранното започване на спортни занимания допринасят за  хармоничното изграждане на здравото тяло и силния дух при децата. Подарете им удоволствието от движението и музиката с мен, Георги Цанев – сертифициран STRONG Nation™, Zumba® и Zumba® Kids инструктор с дългогодишен опит в работата с подрастващи и възрастни.


Поради заседналия начин на живот, физическата активност е от изключителна важност за доброто здраве на децата. ☝️

Зумба за деца включва любимите им движения – скачане, танци, бягане, поклащане, люлеене и като цяло свободното движение в пространството. 🤸‍♂️

Класовете по  Zumba® Kids се провеждат всяка сряда от 18:00 часа в залата на New Latin Generation на 53-55, Владислав Варненчик ; ет.2 (до банка ДСК на ул. Дрин) 9000 Варна, България. За да запазите място на вашето дете, се обадете на 0887320851 (може и Viber- WhatsApp) или изпратете запитване.

Тази тренировка е чудесен избор за част от ежедневието на вашите деца. Класовете са пригодени специално за тях с подходящо за възрастта им натоварване и дават свобода на личната им креативност.

Не на последно място, занятията включват игри и активности, които подобряват координацията, увереността и отборния дух.

Децата танцуват, рисуват, общуват и използват времето си без екрани пълноценно и забавно.

Zumba® Kids е една от малкото спортни програми, които са създадени и развити от професионални фитнес инструктори и танцьори, развиващи едновременно насочената физическа тренировка и музикалната култура.

Тренировките по зумба танци е подходяща за Вашето дете, ако желаете:

  • да създадете у него любов към спорта;
  • да му помогнете да подобри координацията и физическата си форма;
  • да го подкрепите в повишаването на неговото самочувствие;
  • да му помогнете да подобри паметта си;
  • то да се забавлява, докато развива умения за отборна работа.

А какво имам да кажа за Zumba® Kids?

Още от малък обичам музиката, спорта и танците. Да тренирам професионално беше моя мечта от дете и съм повече от щастлив, че имам възможността да развия и приложа своята концепция за забавно и в същото време полезно физическо възпитание.

Вярвам, че възможността децата да изразходят енергията си по конструктивен начин трябва да им бъде давана възможно най-рано.

През игрите и танците е най-лесно да стигнеш до тях и да ги научиш да уважават и да се грижат за тялото и духа си. Зумба танците съчетават всичко това и се приемат изключително добре във всяка възраст.”

Back to top button