fbpx
Categories
Uncategorized

5 причини да опиташ STRONG сега

Strong Nation e вид високоинтензивна аеробна тренировка. Тя съчетава най-доброто от по-стари спортни програми като Табата, HIIT и Тае Бо.

Основните разлики са две:

– Повторенията са синхронизирани с музиката и акцентите в нея, а не се поставя за цел максимален брой повторения за интервал от време. По този начин действа стимулиращо на мотивацията и дава възможност да се обърне внимание на качествено и безопасно изпълняване на упражненията.

– Всяко упражнение- клек, напад, бърпи, лицева опора и др. има своя фитнес алтернатива, която може да бъде адаптирана към индивидуалното ниво на трениращия. Какво означава това- например- ако не можете да правите лицеви опори все още, вашият стронг инструктор ще покаже по-лесен вариант, от който след време, когато сте готови ще надградите в пълна лицева опора. От друга страна, ако вече сте овладели това упражнение, ще получите фитнес алтернатива (експлозивно движение или вариация), което ще ви предложи предизвикателството, от което имате нужда.

5 причини да избереш Strong Nation за своята кардио тренировка:

  • Горят се повече калории 
  • Спомага за изграждане на мускулна маса.
  • Не е необходимо оборудване, упражненията са изцяло със собствено тегло 
  • Забързва метаболизма, стимулира хормона на растежа и забавя стареенето 
  • Музиката, на която се тренира не е просто  фон, а е специално създадена, за да засили мотивацията и желанието за успех

Сигурно си мислиш:
– Ще мога ли да се справя?
– Подходящо ли е за начинаещи?
– А за напреднали? 
– Или имаш други въпроси? 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button