fbpx

Вашите поводи

Търсите разнообразен начин да прекарате едно забавно и различно моминско парти?

А може би искате да направите първия си сватбен танц прекрасен и незабравим?

Свържете се с мен и ще ви помогна! 🤩

Хореография за първи сватбен танц в ресторант Хоризонт, гр. Варна

Хореография за първи сватбен танц

Всички знаем колко стресираща може да бъде организацията на паметно събитие като сватбата. Ето затова има смисъл да потърсите професионалист за вашата хореография за първия сватбен танц.

Вашият сватбен танц-изненада ще впечатли любимите ви хора. А най-хубавото е, че е не нужно да имате опит с танци и хореографии, за да се справите добре.

Когато правя първи танц на младоженците, за мен е важно движенията да са прости, но ефектни. По този начин едновременно ще можете да се насладите на вашия спецален сватбен момент и ще доставите удоволствие на вашите гости, че го споделят с вас.

Чудите се от къде да започнете?

Ето 3 стъпки за успешен първи сватбен танц:

  • Изберете си песен за първи сватбен танц. За ваше улеснение ви споделям моите предложения, които съм събрал в плейлист в Spotify. Ако не намирате вашата песен – не се тревожете! С радост ще ви помогна да я изберем заедно!
  • Знаете ли, че има посветен сайт изцяло на организацията за вашата сватба. Там можете безплатно да намерите: идеи, меню, покани за сватба, украси, фотографи за сватба и какво ли още не. Също така, там има и още 70 идеи за първи сватбен танц на младоженците.
  • Свържете се с професионален хореограф, който ще направи за вас мечтания първи танц на младоженците.

Моминско парти

Търсите идеи за едно забавно моминско парти? Имате нужда да разнообразите програмата с движение, а не само ядене на забавни къпкейкове и пиене на коктейли?

Зумба танците са страхотна идея за парти (освен ако вашата булка не държи да има стриптийзьор😂). Представете си как пренасяте клуба при вас и си избухвате без да се налага да гоните непознати мъже, които досаждат на вас и вашата булка.

Защо зумба?

  • Забавно
  • Лесно
  • С приятели

Често задавани въпроси

Трябва ли да съм професионален танцьор за да се справя с хореографията за първи сватбен танц?

Всеки има право да изживее своят сватбен момент. Затова добрият хореограф ще постави за вашия сватбен танц достатъчно лесни движения. По този начин ще бъдете уверени, ще изглеждате добре и ще може да се насладите на специалния си момент без притеснения.

За колко време се учи един сватбен танц?

Това зависи от вашите цели и възможности. Има много варианти да се направи един първи сватбен танц – може да бъде наситен с повече движения, поддръжки и динамика. От друга страна, ако предпочитате нещо простичко и лесно, това също е възможно.

Трябва ли да имам вече готова песен предвид?

Можете да дойдете със собствено предложение или да разгледате песните, които аз съм подбрал в Spotify.

Роклята ми подходяща ли е за хореография за първи сватбен танц?

Първата работа на добрият хореограф за първи танц на младоженците е да разбере каква е булчинската рокля и как тя ще се отрази на движението на булката. Това е важно най-вече от гледна точна на безопасността по време на танца (не искаме булката да бъде изтървана на главата си).

Защо да избера зумба за моминско парти?

Това е чудесен вариант, ако искате да добавите малко движение към празничния ден, а не само да разчитате на ядене и коктейли. Музиката е разнообразна, а танците лесни и забавни.

Какво представлява зумба за моминско парти?

Това е един щур купон за вашите приятелки – латино танци, анимации, парти предизвикателства и забавни игри.

Back to top button