Strong тренировки във Варна

Добрата физическа форма и поддържането на добро здравословно състояние изискват упоритост и отдаденост. STRONG NATION™ е интензивна интервална тренировка, която ще ви предизвика да дадете най-доброто от себе си в надхвърлянето на личния си предел.   Съчетанието между кардио и плиометрични упражнения с мускулно кондициониране и използване на собствена тяга е специално създадено, за да подпомогне както балансирането на теглото ви, така и поддържането на оптимална форма.

Георги Цанев е сертифициран STRONG NATION™ инструктор с отлични резултати, които поддържа с активното си участие в спортни фестивали, семинари и обучения. Той помага на клиентите си да постигнат целите си не с броене на калории, а с позитивна мотивация и комбиниран подход към индивидуалните нужди на тялото.

Защо Георги избра STRONG NATION™ за най-амбициозните посетители на заниманията си?

Препоръчвам STRONG NATION™ на тези от клиентите си, които искат да пристъпят към следващото ниво на физическа подготовка и да предизвикат себе си. Изумително е на какво е способно човешкото тяло, когато повярваш в него и инвестираш насочени усилия в постигането на все по-големите си цели. STRONG NATION™ е и моят личен избор за поддържането на състояние на тялото ми. Вярвам, че най-добрият пример, който мога да дам, е личният.”