fbpx

STRONG NATION – кардио тренировката, в която ще се влюбите

Strong Nation е по-различна от всички аеробни тренировки и с това, че съчетава кардио и фитнес упражнения упражнения със собствено тегло (лицеви опори,клекове, планк позициим напади и тн.) и всички движения са в синхрон със специална музика за тренировка. Също така, всяко от упражнения може да бъде адаптирано към личното ви фитнес ниво (начинаещи, среднонапреднали и напреднали), за да можете да вземете максималното за себе си от тренировката.

HIIT Strong Nation Class

За мен е важно клиентите ми да постигнат целите си не с броене на повторения, а с позитивна нагласа към спорта и здравословно отношение към кардио тренировки за отслабване.

Вярвам, че трябва да опитваме различни спортове, докато намерим този, който ще ни помогне да гледаме на движението не като наказание, а като забавление и лична потребност.

Добрата физическа форма и поддържането на здравословно състояние изискват упоритост и отдаденост. STRONG NATION е интензивна функционална тренировка, която ще ви предизвика да дадете най-доброто от себе си и да надхвърлите на личния си предел. 

Демо кардио тренировка за цяло тяло

Това е хийт кардио тренировка за начинаещи и напреднали, която съчетава в себе си най-необходимото за нас от фитнес тренировки. Една Strong Nation тренировка не таргетира определена част от тялото, а предлага кондиционни тренировки за цяло тяло, но тук може да опитате кардио тренировка вкъщи, за да усетите мотивиращият ефект да тренираш на специална музика за тренировка.

Имаш въпроси?

Защо избрах STRONG NATION™ за най-амбициозните посетители на заниманията си в Pro Sport Варна?

Препоръчвам STRONG NATION™ на тези от клиентите си, които искат да пристъпят към следващото ниво на физическа подготовка и да предизвикат себе си.

Изумително е на какво е способно човешкото тяло, когато повярваш в него и инвестираш насочени усилия в постигането на все по-големите си цели. STRONG NATION™ е и моят личен избор да предизвикам духа си, да тествам мотивацията и да поддържам тялото си тонизирано. Вярвам, че най-добрият пример, който мога да дам, е личният.

С какво Защо избрах STRONG NATION™ тренировката е по-добра от другите високоинтензивни тренировки?

Вярвам, че и в живота, и в спорта най-добрите резултати се постигат, когато подхождаме холистично. Strong съчетава най-доброто от всички тренировки, който използват подход със собствено тегло – HIIT, Tabata, Tae Bo и тн. Това, което ми прави впечатление е, че, докато останалите остават непроменени във времето, Strong комбинациите се развиват. Например, вече започват за залагат в новите комбинации на общоукрепващи упражнения и такива за мобилност. По този начин развиваме редица качества, които използваме после в ежедневието си – бързина, ловкост, гъвкавост, издръжливост и други.

Back to top button